news_icon
Laatste nieuws

AANMELDSTOP

Beste mensen

Zoals bekend zijn er veel zorgvragen voor mensen met autisme en hadden we lange wachtlijsten. We hebben hier hard aan gewerkt en kunnen nu gelukkig voor de meeste zorgvragen wel weer nieuwe cliënten aannemen.

AANMELDSTOP WEL VOOR:

  • Gemeente VENLO: Helaas hebben we een aanmeldstop moeten instellen voor vragen met een indicatie vanuit de gemeente Venlo. Deze aanmeldstop geldt dus voor aanmelding vanuit de Jeugdwet (begeleiding/behandeling/diagnostiek) en WMO (begeleiding) en Beschermd Thuis vanuit centrumgemeente Venlo. Is dit voor u van toepassing? Neem dan contact op met de Toegang van de gemeente.
  • Voor Diagnostiek en Behandeling Volwassenen geldt er helaas een aanmeldstop voor cliënten die zijn verzekerd bij Menzis en VGZ.  Bent u verzekerd bij Menzis of VGZ dan kunt u contact opnemen met het zorgbemiddelingsteam van uw zorgverzekeraar om met hen te bespreken of er mogelijkheden zijn bij een andere zorgaanbieder.Onze gemiddelde wachttijd voor een intake is ca. 29 weken voor de locaties Goirle en Helmond. Op onze locatie in Tegelen is de wachttijd korter.

    Mocht bovenstaande situatie wijzigen dan vermelden wij dit op deze website.