news_icon
Laatste nieuws

Appartement vrij in Someren

Plaats vrij voor woonproject in Someren

Eventueel ook mogelijk voor jongeren onder de 23 jaar !

Er is een plaats vrij in het woonproject van Stichting De Landing in Someren. Normaal gesproken is de huur voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar boven de huurtoeslaggrens van 414 euro per maand. Echter, woningcorportatie WoCom heeft toegezegd hier rekening mee te houden zodat huren bij Stichting De Landing  vanaf 18 jaar al mogelijk is.

Stichting De Landing is opgericht in 2009 en wordt gevormd door ouders van jong volwassen mensen met autisme in de regio Someren, Asten en de directe omgeving. De stichting heeft zich met succes ingezet om een woonvorm op te richten voor mensen met autisme. In samenwerking met woningbouwvereniging Wocom, heeft stichting De Landing in juni 2011 haar doel kunnen realiseren in de wijk Waterdael 3 te Someren.
Het betreft een appartementencomplex, genaamd de Vliebouter, waarvan een vleugel die bestaat uit 14 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte bewoond wordt door bewoners van De Landing.

Voor meer informatie KLIK HIER

Heb je mogelijk interesse? Neem dan contact op met De Landing of met het cliëntbureau van het Regionaal Autisme Centrum.