Aut in motion is een sportvereniging voor mensen met autisme

Aut in motion is een sportvereniging gevestigd in Eindhoven voor mensen met autisme. Zij zijn er voor mensen die gezonder willen leven en graag meer willen bewegen, sporten en nieuwe mensen willen ontmoeten.

Zij bieden sportactiviteiten aan voor mensen met autisme. Deze activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Eindhoven, zo voetballen ze bijvoorbeeld op Cruyff veldjes, zwemmen we bij het Ir.Otterbad en skeeleren we rond de Philips fruittuin.

Ze sporten drie keer in de week, op maandag en donderdagavond en zaterdagmiddag. Daarnaast bieden ze een keer per maand een kookworkshop aan. 

De meeste activiteiten zijn kosteloos, als een activiteit geld kost staat dit er altijd bij vermeld. De kosten dienen zelf betaald te worden door de deelnemer. 

Ze doen verschillende activiteiten zoals voetballen, hockeyen, zwemmen, hardlopen, bootcampen, basketballen, etc. Sommige activiteiten zijn binnen, andere buiten. Mocht je zelf leuke ideeën hebben mag je deze altijd aandragen bij een van de coaches. Omdat niet alle sporten op dezelfde plek beoefent kunnen worden wisselt de plek per activiteit, 

Voor meer informatie www.autinmotion.nl 

Overig nieuws

Aanmelden voor wonen

Je kunt je aanmelden voor wonen zonder beschikking. Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je iets op onze website en kun je het niet vinden? Misschien helpt onze zoekfunctie je wel verder. Kun je het dan alsnog niet vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Schootense Loop 2
5708 HX  Helmond
Nederland

Algemene mail
Clientbureau mail

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Het RAC is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur – 12.30 uur.
De receptie zal je doorverbinden. Vraag naar het clientbureau.