Autismezorg en Robot Maatje

Fantastisch nieuws voor onze cliënten en begeleiders! We gaan dankzij de samenwerking met zorgkantoor CZ en VGZ, en het onderzoekstraject van Fontys Hogescholen. Maar liefst 40 Robot Maatjes inzetten in de dagelijkse zorg voor onze WLZ cliënten.   

Het onderzoek richt zich o.a. op hoe Maatje bijdraagt aan de kwaliteit van leven, de autonomie van de cliënt en kwaliteit van zorg. Alle partijen hebben er vertrouwen in, zeker nadat onze cliënt ambassadeur Jan, al 2 jaar trotse bezitter van Maatje, een strakke pitch hield. Hierin werd duidelijk wat een Maatje kan betekenen en hoe belangrijk het is om hem dan ‘gewoon’ te kunnen behouden voor de zorg die je nodig hebt.  

Wendy Halie Jesse Vermeegen Daan Strikkers Jolin van Eijck Toine van Kollenburg bedankt voor jullie support en vertrouwen! Janienke Sturm op naar een mooi onderzoek met Ruben van Ess als projectleider onderzoek en Adya van den Tillaar als afstudeerder die het pad aan het klaarmaken is voor onze RAC collega’s. Smartrobot.Solutions op naar een vervolg van onze mooie samenwerking!

Overig nieuws

Aanmelden voor wonen

Je kunt je aanmelden voor wonen zonder beschikking. Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je iets op onze website en kun je het niet vinden? Misschien helpt onze zoekfunctie je wel verder. Kun je het dan alsnog niet vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Schootense Loop 2
5708 HX  Helmond
Nederland

Algemene mail
Clientbureau mail

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Het RAC is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur – 12.30 uur.
De receptie zal je doorverbinden. Vraag naar het clientbureau.