Aanbesteding voor individuele WMO Begeleiding van gemeente Eindhoven

Op maandag 6 december heeft de gemeente Eindhoven een definitieve gunningsbeslissing genomen binnen de aanbesteding voor de individuele WMO Begeleiding 2022.

Het RAC heeft  binnen deze aanbesteding haar krachten gebundeld met de organisaties Futuris Zorg en Werk, impegno en Jados. Wij hebben als één van de vijf partijen de gunning van de gemeente Eindhoven onder de naam autismebegeleiding.nl toegewezen gekregen. Vanaf 1 april 2022 gaan de desbetreffende partijen onder één vlag met elkaar verder op het gebied van individuele begeleiding via WMO vanuit gemeente Eindhoven. Een samenwerkingsverband die de inwoners van Eindhoven en het vergroten van hun positieve gezondheid centraal stelt.

Samen hebben de betrokken zorgorganisaties de expertise en medewerkers in huis om de WMO-brede doelgroep te bedienen. Wij bieden generalistische en specialistische begeleiding onder één dak. Binnenkort zal het samenwerkingsverband zich nader voorstellen en volgt ook de onthulling van de naam waaronder wij vanaf april volgend jaar ons binnen de individuele WMO presenteren. 

Overig nieuws

Binnenkort vind je hier het eerste Kids Nieuws!

Aanmelden voor wonen

Je kunt je aanmelden voor wonen zonder beschikking. Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je iets op onze website en kun je het niet vinden? Misschien helpt onze zoekfunctie je wel verder. Kun je het dan alsnog niet vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Hoofdkantoor:

Europaweg 97
5707 CL  Helmond
Nederland

Algemene mail
Clientbureau mail

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Het RAC is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur – 12.30 uur.
De receptie zal je doorverbinden. Vraag naar het clientbureau.