Wanneer we tijdens het wervings- en selectieproces het gevoel hebben dat het tussen jou en het RAC klikt, dan gaat het avontuur echt beginnen! Je zult in het begin zeker niet in het diepe worden gegooid, maar krijgt een buddy toegewezen die ervoor gaat zorgen dat jij goed wordt ingewerkt in de organisatie en je werkzaamheden.

De eerste werkdag van de maand staat bij ons in het teken van een introductiedag. In de ochtend word je op ons hoofdkantoor in Helmond verwacht. Je krijgt dan ook uitleg en alle ICT spullen. Op die manier kun jij meteen volledig beginnen.

Na de middag zal onze financieel directeur je meenemen in de geschiedenis van het RAC en waar het RAC voor staat. 

Vervolgens zal onze collega van de afdeling HRM je meenemen in

het personeelsbeleid van het RAC. Ook zal de Manager Bedrijfsvoering en Ondersteunende diensten je alles vertellen over onze opdrachtgevers en de verschillende systemen waar wij mee werken. Als laatste zal een collega van het Cliëntbureau je meenemen in jouw (eventuele) cliënt casussen.

Na deze volle, eerste dag, zal je door je buddy en teamleider verder meegenomen worden in je inwerkproces en wat er van jou allemaal wordt verwacht. En ben niet ongerust; hier krijg je ruim de tijd voor.

Hopelijk zien wij jou snel op onze introductiedag! Benieuwd naar onze vacatures? 

Aanmelden voor wonen

Voor meer inlichtingen of voor aanmelden bij het Regionaal Autisme Centrum 
bel maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur naar:

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je iets op onze website en kun je het niet vinden? Misschien helpt onze zoekfunctie je wel verder. Kun je het dan alsnog niet vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Schootense Loop 2
5708 HX  Helmond
Nederland

Algemene mail
Clientbureau mail

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 16.00 uur. Op vrijdag van 9.00 – 12.30 uur.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Het RAC is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van:

Ma- do: 9.00 uur – 12.30 uur en in de middag van 13.00 uur – 16.00 uur.

Op vrijdag alleen in de ochtend van 9.00 uur – 12.30 uur.