news_icon
Laatste nieuws

Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Het Regionaal Autisme Centrum is al langere tijd aangesloten bij het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) voorziet ouders van betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren. Om de website beter te maken voor ouders wil het Kenniscentrum weten welke vragen er leven er bij deze groep.

Ben je ouder van een kind met psychische problemen? Dan wil het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie graag weten aan welke informatie jouw gezin behoefte heeft. Vul vóór 5 april deze korte vragenlijst in, en help de informatie voor ouders op de website van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie te verbeteren. Met jouw ervaring kan het Kenniscentrum ouders beter informeren. Invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Meer over het project ‘Vernieuwing en verrijking van informatie voor ouders’ lees je op de website van het Kenniscentrum. Heb je vragen of opmerkingen over dit project of deze vragenlijst? Die kan je stellen aan Carolien Hoevers: c.hoevers@kenniscentrum-kjp.nl.

Hartelijk dank voor je medewerking!

 Hierbij de directe link naar de vragenlijst: https://forms.gle/E3FavCkVfMNttFuv6