Logeerweekenden

De logeerweekenden worden georganiseerd voor kinderen/jongeren van 5 tot ongeveer 21 jaar met een autisme spectrum stoornis (ASS). Je kunt één keer per maand of één keer per twee maanden deelnemen. Als locatie voor de logeerweekenden hebben wij gekozen voor Landal GreenParks ‘De Vers’ in Overloon.

Dit park ligt midden in de bossen op een terrein van 10 hectare, in het grensgebied van Noord-Brabant en Limburg. Zo’n weekend geeft je veel plezier en daarna kom je altijd weer ontspannen thuis. De activiteiten zijn speciaal bedacht voor kinderen zoals jij en we zorgen ervoor dat alles aanwezig is om jou de eventuele ondersteuning te bieden die je nodig hebt. Intussen oefen je spelenderwijs in een ‘vakantiesfeer’ ongemerkt met sociale vaardigheid en zelfredzaamheid. Het mooie is dat ook jouw ouders na zo’n weekend weer helemaal uitgerust zijn. Dat maakt het na het weekend ook heel prettig om weer thuis te komen.

Contactgegevens

Hoofdkantoor:

Europaweg 97
5707 CL  Helmond
Nederland

Algemene mail
Clientbureau mail

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur

Binnenkort vind je hier het eerste Kids Nieuws!

Aanmelden voor wonen

Je kunt je aanmelden voor wonen zonder beschikking. Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je iets op onze website en kun je het niet vinden? Misschien helpt onze zoekfunctie je wel verder. Kun je het dan alsnog niet vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Het RAC is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur – 12.30 uur.
De receptie zal je doorverbinden. Vraag naar het clientbureau.