Multidisciplinair Team

Als je in een diagnosetraject zit, wordt een zogeheten Multidisciplinair Team (MDT) betrokken. Dat team bestaat uit meerdere hulpverleners, bijvoorbeeld een psychiater, een gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog en/of een andere behandelaar.

Als zij na het onderzoek de diagnose ‘autisme’ stellen, maken zij in overleg met jou een plan voor een passende behandeling. Dat kan een individuele behandeling zijn, een behandeling in een groep en/of specialistische thuisbegeleiding. Als blijkt dat je geen autisme hebt, adviseren ze je over andere stappen die je kunt nemen.

Voor het diagnose traject en aansluitend de behandeling, kun je jezelf aanmelden als je een verwijzing hebt van je (huis)arts of (als je jonger bent dan 18 jaar) een indicatie van de gemeente. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website.

Aanmelden voor wonen

Voor meer inlichtingen of voor aanmelden bij het Regionaal Autisme Centrum 
bel maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur naar:

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je iets op onze website en kun je het niet vinden? Misschien helpt onze zoekfunctie je wel verder. Kun je het dan alsnog niet vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Schootense Loop 2
5708 HX  Helmond
Nederland

Algemene mail
Clientbureau mail

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 16.00 uur. Op vrijdag van 9.00 – 12.30 uur.

Bel a.u.b. binnen de tijden dat het cliëntbureau bereikbaar is.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Het RAC is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van:

Ma- do: 9.00 uur – 12.30 uur en in de middag van 13.00 uur – 16.00 uur.

Op vrijdag alleen in de ochtend van 9.00 uur – 12.30 uur.

Bel a.u.b. binnen de tijden dat het cliëntbureau bereikbaar is.