Autisme?

Regionaal Autisme Centrum!

Het Regionaal Autisme Centrum is de overkoepelende naam van vier organisaties onder 1 dak:

  • Stichting Autismetotaal.nl, een door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport toegelaten zorginstelling, gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van mensen met autisme.
  • Autismebegeleiding.nl, een hulpverleningsbureau gespecialiseerd in begeleiding, advies en praktische hulp aan mensen met autisme.
  • Autismewerk.nl, een bureau gespecialiseerd in arbeidstoeleiding en arbeidsbegeleiding van mensen met autisme.
  • Autismewoon.nl, biedt op maat gemaakte woonvoorzieningen voor mensen met autisme.

Het Regionaal Autisme Centrum is een expertisecentrum, gespecialiseerd in de zorg aan mensen met autisme. Zorg in de breedste zin van het woord. Of het nu om diagnostiek en behandeling gaat. Of om begeleiding thuis of op school, om invulling vrije tijd. Of  om wonen en werken. Op alle levensgebieden kan het Regionaal Autisme Centrum zorg bieden, daar waar en wanneer nodig. En vooral ook niet als het niet nodig is. Zorg vanuit 1 organisatie, zodat er gewerkt wordt vanuit 1-cliënt-1-plan.

Onze cliënten wonen in Noord-Brabant en in Noord- en Midden Limburg. Het hoofdkantoor van het Regionaal Autisme Centrum ligt midden in Helmond. We hebben ook een behandellocatie in Venlo (Tegelen). Kijk gerust rond op onze website. En neem contact op als je vragen hebt.

RAC