Werken bij ons?

 

WIJ ZOEKEN EEN ERVAREN (GZ-) PSYCHOLOOG DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING 18+
Jouw belangrijkste werkzaamheden

Gezien het vertrek van een behandelaar uit het diagnostiek en behandelteam 18+ zijn we op zoek naar een of twee personen die de ontstane ruimte kunnen invullen. Er wordt integraal samengewerkt in een multidisciplinair team verband waar o.a. ook psychiaters, klinisch psycholoog, gz-psychologen, gedragsdeskundigen, jobcoaches en autismespecialisten/begeleiders deel van uit kunnen maken. Uitvoeren van diagnostiek en/of behandeling (eventueel onder supervisie van een hoofdbehandelaar). In die diagnostische- en/of behandelprocessen eerste aanspreekpunt zijn voor de cliënt en hun omgeving. De behandeling is vraaggericht, cliëntgericht, verandergericht en biedt praktische handvatten aan de hand van een gezamenlijk opgesteld behandelplan. Behandeling kan plaats vinden in groepen en/of individueel. Er vindt multidisciplinaire samenwerking plaats met alle betrokkenen vanuit de visie van de organisatie.

Wij vragen

·         Afgeronde universitaire master-opleiding in de psychologie, pedagogische wetenschappen of gezondheidswetenschappen met als afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde.

·         In bezit van diagnostiekaantekening NIP/NVO

·         Bij voorkeur BIG geregistreerd als GZ-psycholoog

·         (Ruime) ervaring in het werken met volwassenen met een autisme spectrum stoornis

·         Ervaring in diagnostisch onderzoek en het behandelen van mensen met een psychische stoornis

 Ons aanbod

·         Nader over een te komen vast aantal uren voor Diagnostiek en Behandeling, 24-36 uur

·         Het werkpatroon is nader overeen te komen.

·         De arbeidsduur is nader overeen te komen

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatiebrief met je curriculum vitae naar personeelszaken@regionaalautismecentrum.nl.

Voor meer informatie neem je contact op met Eva Velderman, GZ-psycholoog of John van Daal, Klinisch Psycholoog via 0492-792979