Werken bij ons?

Het Regionaal Autisme Centrum is altijd op zoek naar in autisme gespecialiseerde professionals. Momenteel hebben we vacatures voor:

Autismebegeleiders voor onze woonvormen in Deurne, Helmond, Asten en Someren in combinatie met ambulante thuisbegeleiding

Een woonvorm bij het Regionaal Autisme Centrum bestaat uit zo’n 10 tot 20 appartementen waar jongvolwassen en volwassen mensen met autisme ondersteund worden in de ontwikkeling naar zelfstandig/ beschermd wonen. Deze ondersteuning leveren wij met ons woonteam. Voor de diverse woonteams zoeken wij collega’s.

Wat wij doen

Het Regionaal Autisme Centrum is gespecialiseerd in hulpverlening aan mensen met autisme. Een compleet pakket aan zorg, want we bieden ondersteuning op alle fases in het leven.
Van jong tot oud. Wij bieden professionele behandeling en begeleiding op maat aan. We zijn actief in de regio Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg en hebben verschillende expertises in huis: psychiaters, orthopedagogen, GZ-psychologen, ontwikkelingspsychologen, onderwijskundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, praktisch pedagogische gezinsbegeleiders, maatschappelijk werkers, jobcoaches en arbeidsdeskundigen.

Jouw belangrijkste werkzaamheden
Als autismebegeleider ben je verantwoordelijk voor de zorg aan een aantal clienten binnen de woonvorm en draai je mee in de woondiensten. Dagelijks is er op vaste tijdstippen in de ochtend en in de avond iemand van het woonteam aanwezig voor de ondersteuning van de bewoners. Daarnaast werk je als ambulant autismebegeleider bij clienten thuis. Je draagt direct verantwoordelijkheid af aan de wooncoördinator, hij/zij is tevens jouw eerste aanspreekpunt en coach voor de casus inhoudelijke vragen.

Gevraagd profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega die:

  • Bevlogen is en een relevante opleiding op MBO + of HBO niveau heeft.
  • Ervaring heeft met het werken in de ambulante zorg.
  • Kennis heeft van woonbegeleiding en affiniteit met jong volwassen en volwassen mensen met autisme.
  • Ervaring heeft in het opstellen van zorgplannen en zorgdoelen samen met de cliënt.
  • Woonachtig is in de regio. 

Wij bieden

Een informele organisatie waar professionals werken vanuit passie en expertise. Wij hebben verschillende expertises in huis en het Regionaal Autisme Centrum is een organisatie die open staat voor ontwikkelingen en innovatie. Geen dag is het zelfde. We bieden je een afwisselende baan met uitdagingen en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Werk je graag zelfstandig en binnen een woonteam… Dan zijn we op zoek naar jou.

Salariëring op basis van HBO-niveau FWG 45 (conform cao GGZ). Wij starten met een tijdelijk contract met vast dienstverband in het vooruitzicht. Aantal uren wordt in overleg bepaald.

Enthousiast geworden?

Stuur dan uiterlijk 15 mei je motivatiebrief met je curriculum vitae naar personeelszaken@regionaalautismecentrum.nl.

Voor meer informatie neem je contact op met Inge van Rooij ( 06 26813324) of Doreen Nettenbreijers ( 06 19060150).