In het weekend van 11 en 12 juni organiseren wij voor het eerst de ZiE-ZOO Blitz. Tijdens deze dagen gaan we proberen om bij Dierenpark ZiE-ZOO zoveel mogelijk wilde dier- en plantensoorten te vinden om zo een beeld te krijgen van de wilde biodiversiteit in ons dierenpark. Van vogels, vlinders en bijen tot kruiden, korstmossen en paddenstoelen en nog veel meer. Op het scorebord in het ZiE-ZOO College zullen alle gevonden soorten worden bijgehouden.

Ga zelfstandig of met hulp van onze enthousiaste vrijwilligers op zoek naar beestjes en plantjes, help mee met het zoeken naar nachtelijke dieren op de beelden van onze wildcamera’s of sluit aan bij de verschillende experts die speciale aandacht geven aan verschillende soortgroepen, zoals nachtvlinders en loopkevers. Op inschrijving is het ook mogelijk om mee te lopen met onze vroege vogelwandelingen op zaterdag- en zondagochtend of met de vleermuissafari op zaterdagavond. Voor degenen die ook de biodiversiteit in eigen huis en tuin een handje wil helpen is er gedurende het weekend een kraampje geopend waar we eigen gemaakte producten als insectenhotels en nestkastjes te koop aanbieden. Alle opbrengsten van de ZiE-ZOO Blitz zullen ten goede komen aan een lokaal natuurbeschermingsinitiatief.

Enthousiast geworden voor de ZiE-ZOO Blitz? Houd dan onze social media en website in de gaten voor meer details over de precieze tijden van de activiteiten en hoe je je kunt inschrijven voor de vogelwandeling en vleermuissafari. Tot snel!

www.dierenparkziezoo.nl

Dierenpark Zie-ZOO 
Zeelandsedijk 14 B 
5408 SM Volkel 
Telefoon: 0413-259905 
info@dierenparkziezoo.nl

OPENINGSTIJDEN:
Het park is dagelijks open van 10.00 uur tot 17.00 uur.
(in de periode april t/m oktober zijn we tot 17.30 open)
365 dagen per jaar.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan, herkenbare hulphonden wel als een hulphond certificaat getoond wordt aan de kassa.

Overig nieuws

Aanmelden voor wonen

Je kunt je aanmelden voor wonen zonder beschikking. Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je iets op onze website en kun je het niet vinden? Misschien helpt onze zoekfunctie je wel verder. Kun je het dan alsnog niet vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Hoofdkantoor:

Europaweg 97
5707 CL  Helmond
Nederland

Algemene mail
Clientbureau mail

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Het RAC is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur – 12.30 uur.
De receptie zal je doorverbinden. Vraag naar het clientbureau.