Horeca

Wat leuk dat je kijkt bij de horeca. Vanaf augustus 2021 zijn wij al druk bezig met het opstarten van de horeca dagbesteding. Wij hebben een mooie horeca-ruimte, de eerste recepten zijn al bedacht en de keukenschorten zijn besteld. Dus de basis is er! 

De tafel is nog niet gedekt. De borden staan nog in de kast en misschien is dit wel het moment dat jij denkt, en nu wil ik aan de slag! Samen iets lekkers bereiden, onze gasten welkom heten en gaan bedienen.

Het kan ook zijn dat jouw interesse meer ligt in het bakken van een heerlijke appeltaart. De ingrediënten liggen klaar en jij kan aan het werk. Met begeleiding en niet te druk met mensen.

Menukaart

Enkele deelnemers hebben al proefgedraaid. We hebben een aantal gerechten gemaakt. Verschillende soorten soepen, heerlijke worstenbroodjes en een appeltaart die smelt op je tong. Deze staan vast op onze menukaart. 

Eigen moestuin en lokale ingrediënten

Vanaf januari 2022 gaan we de zelfgemaakte producten verkopen. Een gedeelte van de ingrediënten worden uit de eigen moestuin gehaald die door ons zelf wordt onderhouden. 

Zijn er producten nodig die we even niet voorhanden hebben?  Wij hebben contact met boeren uit de omgeving waar we de ontbrekende ingrediënten kunnen halen. Hierdoor zijn alle gerechten vers én gemaakt van lokale ingrediënten. 

Begeleiding

Alle horecawerkzaamheden vinden plaats onder begeleiding. Je hoeft het nooit alleen te doen.

Er zijn al cliënten enthousiast aan het werk in de horeca, maar we hebben nog plekken vrij!  Als je denkt, dit is iets voor mij, of ken je iemand! stuur dan een mailtje naar clientbureau@regionaalautismecentrum.nl  of bel Dennis 06-57608925

Aanmelden voor wonen

Je kunt je aanmelden voor wonen zonder beschikking. Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je iets op onze website en kun je het niet vinden? Misschien helpt onze zoekfunctie je wel verder. Kun je het dan alsnog niet vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Schootense Loop 2
5708 HX  Helmond
Nederland

Algemene mail
Clientbureau mail

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Het RAC is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur – 12.30 uur.
De receptie zal je doorverbinden. Vraag naar het clientbureau.