Re-integratie

Je hebt geen werk en je wilt graag ondersteuning van een jobcoach bij het oriënteren op jouw mogelijkheden. Je bespreekt samen met de jobcoach wat in jouw situatie als eerste stap belangrijk is en welke vervolgstappen nodig zijn.

Wij voeren voor het UWV verschillende re-integratie trajecten uit. Hieronder vind je daar alle informatie over.

Modulaire re-integratie

Participatie interventie
Je onderzoekt samen met de jobcoach wat voor jou het beste werkt om weer mogelijkheden te hebben in de toekomst. Het gaat om kleine stapjes buitenshuis.


Bevorderen maatschappelijke deelname
Je vindt het vaak nog moeilijk om onder de mensen te komen. Een betaalde baan is nog niet aan de orde. De jobcoach begeleid bij vergroten van zelfvertrouwen en kijkt samen met jou wat het beste bij jou past als eerste stap. 


Begeleiding bij scholing
Helemaal zelfstandig studeren is nog lastig voor je. De jobcoach helpt bij het maken van een planning en geeft ondersteunt je om je aandacht te leren vasthouden

Werk Fit

Je weet nog niet zo goed welke talenten je nog kunt ontwikkelen en wat voor soort werk goed bij je past. Je onderzoekt samen met de jobcoach wat je mogelijkheden zijn.

Als duidelijk is wat je wil en kunt en als ook helder is welke mogelijkheden van werk er zijn, is het Werk Fit traject afgerond. Dan ben je toe aan een volgende stap:

Naar werk

Je weet al goed wat je wil en kunt. De jobcoach ondersteunt jou bij solliciteren en op gesprek gaan, zodat je op een passende werkplek terecht kunt komen. 

Heb je een uitkering via de gemeente?

Heb je een uitkering via de gemeente: de meeste gemeenten hebben zelf jobcoaches die jou kunnen ondersteunen. Is er meer gespecialiseerde ondersteuning nodig dan kan in overleg met de gemeente een re-integratietraject op maat worden afgesproken.

Voor meer informatie mail naar info@autismewerk.nl of bel 0492-792979

Binnenkort vind je hier het eerste Kids Nieuws!

Aanmelden voor wonen

Je kunt je aanmelden voor wonen zonder beschikking. Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je iets op onze website en kun je het niet vinden? Misschien helpt onze zoekfunctie je wel verder. Kun je het dan alsnog niet vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Hoofdkantoor:

Europaweg 97
5707 CL  Helmond
Nederland

Algemene mail
Clientbureau mail

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Het RAC is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.

Ons clientbureau is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur – 12.30 uur.
De receptie zal je doorverbinden. Vraag naar het clientbureau.